Rødnese-dagen

Hei! Noen som har fått med seg hva som skjer i dag? Det er nemlig rødnese-dagen. Jeg synes det er en helt fantastisk innsamlings-aksjon. Det er et veldig fint tv-program på tv som er både fylt med humor, sang, mennesker som trenger hjelp og andre spennede innslag!

Jeg er så ufattelig heldig som bor i Norge! Jeg tror virkelig ikke at jeg setter bra nok pris på ting. Når jeg se de menneskene som sliter og kanskje har hiv og aids eller andre sykdommer eller problemer så vil jeg virkelig hjelpe. Hvis man har penger til å hjelpe synes jeg virkelig det er veldig fint å hjelpe.

Pengene de samler inn i går til Redd barnas arbeid for helse. Håper pengene kan få menneskene som ikke lever så bra til å føle seg mere trygge.

Bilder fra her og her.


Håper de tjerner inn masse penger og at menneskene som virkelig trenger hjelp får det! Du får også god samvittighet om du hjelper, det er så lite som skal til for at mennesker som ikke har det så bra, kan få det bedre!

 

 

- Maria

8 kommentarer

Tuva - kommenterer tilbake

25.nov.2010 kl.22:07

jeg har kjøpt rød nese! :)
håper de fikk inn mange penger da :)
Stilig bilde! Eg har sånn rødnese :)

Miriam - Legg meg til som venn!

25.nov.2010 kl.22:19

Jeg hadde lyst å kjøpe, men glemte det... :/

Kult bilde :) Håper de fikk inn mye penger! :)

Ida

25.nov.2010 kl.22:29

Vi er veldig heldige som bor her, det er noe alle burde tenke mer på tror jeg :)

<3 Marita

25.nov.2010 kl.22:36

sv : takk! :D

REBECCA LUNDER

25.nov.2010 kl.22:43

ah.. har hatt det så travelt, glemte faktisk å kjøpe rød nese til i dag! :(
Fin blogg! :D

Skriv en ny kommentar

Mwin

Mwin

15, Trondheim

Heeei! Jeg heter Maria og er 15 år. Jeg blogger om hverdagen,intersesser og ting som faller meg inn. Håper du liker det. Jeg er veldig spontan til tider og kan være veldig utholdmodig. Det var litt om meg.

Kategorier

Arkiv

hits