NOEN AV FJORÅRETS HERLIGE MINNER

Jeg hadde så utrolig mange herlige stunder i fjor som jeg har lagret seg som verdifulle-minner i meg. Hvis 2010 blir like bra blir jeg veldig overrasket. Mange av minnene var fra sommeren og våren 09.


17.mai i fjor var så utrolig bra!! Jeg og Marie.

Etter 17.mai kom sommeren sakte men sikkert frem. Jeg og mange venner dro ofte å badet på mange steder. Det var så utrolig koselig. Selv jeg kan innrømme at det var litt kaldt til tider. Men det er jo Norge, kan jo ikke forvente Italia. Men jeg elsker NORGEE!


...Fine tær ! Når vi var på stranden i sommer. ( i norge)! Redigert.

Jeg var i Italia i sommer, noe som jeg elsket. Der var det noen som laget sånn ''surreflette med tråd'' rundt litt av håret mitt. Sånn typisk syden greie. Jeg gjorde det egentlig for moroskyld. Haha, man blir aldri for liten til å gjøre sånne ting. Etterhvert ble fletta helt ødelagt. Den så rett og slett ikke bra ut. Men det var jo koselig å ha et minne på seg fra Italia.


Jeg fikk masse fregner i sommer, tihi. Savner brunfargen. Jeg vet jeg ikke blir så brun, men litt er vell bedre enn ingenting! Har forandret meg, ser jeg.

Det var det for denne gang. Kommer kanskje flere bilder og minner senere. Men nå skal jeg legge meg. Håper du har hatt en herlig dag!

Gleder du deg til sommer/vår ?

Én kommentar

Karianna

03.mar.2010 kl.14:49

gleder meg til Italia sammen med deg! <3

Skriv en ny kommentar

Mwin

Mwin

15, Trondheim

Heeei! Jeg heter Maria og er 15 år. Jeg blogger om hverdagen,intersesser og ting som faller meg inn. Håper du liker det. Jeg er veldig spontan til tider og kan være veldig utholdmodig. Det var litt om meg.

Kategorier

Arkiv

hits